El mes de març arriba al Teatre Auditori amb l’actuació del dramaturg Rafael Álvarez “el Brujo”. El popular artista sorprendrà el públic amb l’aclamat monòleg “Los Dioses y Dios”, un espectacle que convidarà als assistents a realitzar un recorregut sorprenent, emocionant i còmic per les mitologies que han acompanyat a l’ésser humà en la seua cerca incessant de respostes sobre l’origen, la destinació i el sentit de la vida. Inspirat lliurement en l’obra “Anfitrión” de Plauto, aquest monòleg combina humor, reflexió filosòfica i una posada en escena vibrant que connecta amb les inquietuds del públic actual.
En el seu relat, Rafael Álvarez explora com els antics grecs van modelar als seus déus a imatge i semblança de l’home, establint una relació única entre l’humà i el diví. A través del seu característic estil narratiu, “El Brujo” convida a l’espectador a gaudir de l’art com un mitjà per a abordar les grans preguntes existencials i dilucidar el misteri de la vida a través de les metàfores i el teatre. La representació comptarà amb música original composta i interpretada en directe per Javier Alejano, qui també exerceix com a director musical. Els sons en escena acompanyen els moments lírics i còmics, creant una atmosfera dinàmica que intensifica les emocions del públic.
Estrenat amb èxit en el Festival Internacional de Teatre Clàssic de Mèrida, “Los Dioses y Dios” ha recorregut els principals teatres d’Espanya, consolidant-se com una obra imprescindible per als amants del teatre.
“El Brujo” interpretarà el seu monòleg el dissabte 22 de març a les 19.00 hores, les entrades de les quals estan a la venda en vivaticket.es, en la taquilla del Teatre Auditori (dilluns, dimecres i divendres de 17.00 a 20.00 hores, dimarts i dijous de 10.00 a 13.00 hores) i una hora abans de l’inici de l’acte.
La programació cultural del primer trimestre de 2025 finalitzarà el diumenge 30 de març amb una obra de teatre sensorial dirigida a xiquets i xiquetes entre 1 i 5 anys. La companyia Ñas Teatre interpretarà “Caricias”, l’actuació de les quals pretén ser una invitació al sensorial per a des d’ací arribar al punt on naix tot: les carícies de la mare com a nucli vital i forma de nutrició. A través de la simbologia de la papallona i d’una forma al·legòrica, el públic percebrà l’evolució de la vida a través del ser que naix, la seua transformació, el vincle amb la seua mare, les seues tres edats i els tres estats de la vida en què es van descobrint les subtils maneres de sentir-se o de relacionar-se amb l’entorn.